2013. június 21., péntek

Köszöntő!

Sziasztok!
Most nyitottuk meg az új blogunkat, és szeretnénk tudni, hogy érdekelne-e titeket. Ha tetszik a történet jellemzése, és szívesen olvasnátok, akkor klikkeljetek a tetszik gombra és feltesszük a prológust! :)

8 megjegyzés:

  1. fuuh nekem már is nagyon tetszik :D hozd hamar a prológust

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönjük, hogy ennyire érdeklődsz! Megpróbáljuk minél hamarabb hozni a prológust! :)

      Törlés
  2. Sziasztok!
    Tudjátok, most pont eltaláltátok azokat a karaktereket a történethez, akiket nem szeretek. Selena és Demi tök jó választás főszereplőknek, mert nagyon karakteres egyéniségek mind a ketten. Én egyik lányt se csípem, talán egy picit Demit, Selena pedig inkább a közömbös felé hajlik.
    A One Directiontől pedig egyenesen feláll a hátamon a szőr, ezt halál komolyan mondom, egyáltalán nem vagyok oda értük.
    DE - és most jön a lényeg -, fogom olvasni a történeteteket csakis miattatok, mert tudom, hogy nagyon jól írtok. Ennél a blognál kivételt teszek és félreteszem az előítéleteimet a szereplők miatt. Viszont nem fogok minden részhez kommentárt írni, csak oda, amihez majd összeszedem az idegrendszerem, mert én totál kivagyok ettől az öt töketlentől (utólag is bocsánatot kérek a 1D rajongóktól a kijelentésemért).
    Hogy írjak valami pozitívat is: tulajdonképpen kíváncsi vagyok, hogy mit fogtok kihozni a történetből, mert ez egy új "irányzat" tőletek, szóval valamilyen szinten várom, hogy felrakjátok a prológust. Remélem, hogy a "nagyon nem szeretem"-ből átfogok jutni a segítségetekkel a "közömbös"-ig.
    Az én komimat nyugodtan vehetitek az "Érdekel"-hez, mert tudom, hogy rengeteg olyan 1D rajongó van, akiknek örömöt tudtok okozni ezzel a történettel. Én tiszteletben tartom az ő véleményüket és rajongásukat.

    Puxxx: Szittyke

    Ui.: Remélem, nem bántottam meg senkit ezzel a kommentemmel, azt még jobban remélem, hogy titeket végképp nem, de ha valakit is megbántottam, akkor attól bocsánatot kérek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Szittyke! :)

      Egyáltalán nem gond, ez a te véleményed! Amúgy én személy szerint nagyon tartottam a reakcióktól, hiszen én is hasonlóképpen álltam a 1D-hez, mint te ez előtt durván másfél hónappal.:D Viszont valamiért megszerettem őket, és remélem ezt nálad is el tudjuk majd érni!
      Ahogy a Sweet-nél is, itt is megpróbáljuk a legjobb általunk alakított karaktereket kihozni a személyekből, és remélem nem okozunk ezzel neked csalódást.
      Köszönöm, hogy írtál nekünk, a Prológus pedig most Tessa kezében van. Ezt a blogot ő fogja szerkeszteni, én csak megírom a részeimet, és esetleg tanácsot adok.:)

      Puszillak, Lari.:)

      Törlés
    2. Szia Szittyke! :)
      Köszönjük, hogy félreteszed miattunk az előítéleteidet, és fogod olvasni a történetet! :) Remélem ez is ugyanannyira el fogja nyerni a tetszésedet, mint a másik blogunk! :)
      A fiúkat miattam szerette meg Lari, viszont szerintem ezt már egy kicsit sem bánja. ;) (Legalább is én nem tudok róla. :D)
      Köszönjük, hogy írtál! :)
      Puszi Tess :)

      Törlés
    3. Nem miattad szerettem meg öcskös.:D Csupán a születésnapod miatt utánuk kellett járnom, aztán egy két szempár elvarázsolt...:DDD

      Törlés
    4. Rendben, akkor a szülinapom miatt. De az is miattam van. :D Egy két szempár, mi? :DDD

      Törlés
    5. Jajajaja.:D Egy-kettő.:D szám szerint 3 szempár, de lényegtelen :"D

      Törlés